MEENEEMPRIJS voorwaarden:


- aankoop zoals gezien en gereden!
- zonder garantie!
- geen reclamatie mogelijk!

Wel:
- incl. lopende APK (eventueel nieuwe APK tegen meerprijs)
- incl. controle op vloeistoffen (op peil brengen)
- incl. reinigen in- en exterieur

LET OP:
- Auto’s ouder dan 10 jr. en meer dan 200.000 km gelopen:
vallen onder ‘meeneemprijs’ en kunnen wij geen garantiepakket voor aanbieden. Wel kunt u op eigen kosten een aankoopkeuring laten doen bij een dealer of vakgarage.
- Slijtage onderhevige onderdelen: onderdelen die in de regel geen autoleven lang meegaan en die ten minste éénmaal regulier vervangen dienen te worden (dus bijvoorbeeld: accu, remblokken, koppelingsplaten, olie (en filters), aandrijfas etc.), en waarvan bovendien het tijdstip van vervanging op voorhand niet te voorspellen is (zeker bij occasions niet), vallen in oogpunt van (algemene) garantie niet onder vergoeding indien zij na aankoop gebreken vertonen en zijn alsdan voor rekening van de koper. Derhalve hanteert verkoper in zijn algemeenheid een ‘meeneemprijs’, waarin reeds een forse korting is berekend (ook in geval van inruil is er een korting berekend), waardoor reclamatie niet redelijk en niet meer mogelijk is.

RESERVEREN voorwaarden:

- Reserveren voor 1 dag (24 uur). Dit is kosteloos.
- Reserveren langer dan 1 dag kost 100,- euro (per internetbankieren over te maken).
- Indien na bezichtiging ter plaatse de auto u toch niet bevalt, dan krijgt u de reserveringskosten gewoon terug.
- Bij aankoop worden de reserveringskosten op uw aankoop in mindering gebracht.
- Bij verzuim (indien u niet *tijdig afbelt en/of niet op de afspraak komt opdagen) dan worden de reserveringskosten ingehouden en heeft u geen recht op teruggave daarvan!

*U dient de afspraak uiterlijk de dag ervoor vóór 20.00 uur af te zeggen!

PROEFRIT voorwaarden:

- na prijsovereenkomst
- en na volledig ingevulde proefritformulier
- voor overeengekomen tijdsduur (max. 30 min.)
- indien door Autocentrum Hengelo noodzakelijk wordt geacht, geschiedt een proefrit onder begeleiding
LET OP: U bent aansprakelijk voor alle vormen van (verkeers)overtredingen, schade en ongevallen enz. die u tijdens een proefrit veroorzaakt. Kosten die daaruit voortvloeien (bijv. boetes) komen voor uw eigen rekening! 

REPARATIE voorwaarden:

- Reparatie elders, zonder toestemming van Autocentrum Hengelo, wordt niet vergoed!
- Reparatie onder coulance, besteden wij altijd uit. Wij verrichten zelf nimmer reparaties.
- Bij aanschaf onder ‘meeneemprijs’ (zie de voorwaarden hierboven) heeft u geen garantie en zijn wij niet verschuldigd reparatie uit te voeren. Reparatiekosten zijn dan voor uzelf, mits er sprake is van een coulance-afspraak
- Aanschaf met garantie-pakket, geeft alleen garantie voor de duur van 6 maanden op basisonderdelen van motor en versnellingsbak (voorwaarden zie button Garantie); en zijn wij eveneens niet verschuldigd andere reparaties uit te voeren. Reparatiekosten die niet onder het garantie-pakket vallen zijn voor uzelf, mits er sprake is van een coulance-afspraak.

Toetsing: Autocentrum Hengelo behoudt zich ten allen tijde het recht voor om klanten te screenen op betrouwbaarheid en kredietwaardigheid (bijvoorbeeld in gevallen waarbij daarover gerede twijfel is).